REF 103/113/103bp
Charakterystyka:
• Zastosowanie: soki owocowe, przeciery, kawa, delikatne drinki, soki pomidorowe
• Łatwa kalibracja i odczyt pomiarów
• Wyposażony w system ATC (Automatyczna Kompensacja Temperatury) w przedziale od 10ºC do 30ºC
• Zapakowany w ochronny futerał chroniący przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0-32ºBrix
• Odczyt: 0,2ºBrix
• Dokładność: ± 0,2ºBrix
Akcesoria:
• Pipeta
• Mini śrubokręt do kalibracji
• Ściereczka
• Pojemnik plastikowy
• Wygodne etui
REFRAKTOMETR ELEKTRONICZNY REF 121
Charakterystyka:
• Zastosowanie: służą do pomiaru masy suchej w cieczy
• Elektroniczna kontrola temperatury, szeroki zakres pomiarowy oraz prosty i szybki sposób działania.
• Wyposażony w system ATC (Automatyczna Kompensacja Temperatury) w przedziale od 0ºC do 40ºC
• Zapakowany w ochronny futerał chroniący przed uszkodzeniami i zabrudzeniem
Opis techniczny:
• Zakres: 0-45ºBrix
• Odczyt: 0,2ºBrix
• Dokładność: ± 0,1ºBrix